hestenmarkw 

Jeg hedder Susie Riis. Startede med at ride som 7-årig. Blev totalt bidt af det. Da jeg flyttede hjemmefra, var det over til Daphne Bray, der som den første havde startet en ponyrideskole i Danmark. Her hjalp jeg med at undervise.  Ellers var det mest ridebanespringning og jagter, der interesserede mig. Lidt  morgentræning med galopheste blev det også til.  De islandske heste kom for alvor ind i mit liv, da Betty Love introducerede mig til Bert Jönsson sidst i 60'serne. Jeg begyndte at arbejde for ham, da han importerede  sine første heste fra Island.  Var med til at starte den første lokalklub Jarpur.  Blev gift med Morten, fik et par børn, solgte min 3/4 araber og dyrkede sejlsport med familien i nogle år.  I 1991 begyndte jeg igen at ride og fik anskaffet mig en islænder og endnu en. Så flyttede vi fra Humlebæk til Sydhavsøerne (Lolland) og her var der plads til flere heste!!!  Og sånefårene kom til. Det er så fint at skifte mellem får og heste på markerne.
Efter jeg lærte
Anna Volovic at kende, er jeg blevet dybt fascineret af den klassiske ridekunst, hvor det ultimative samarbejde med hesten, samt at udvikle den fysisk til at kunne holde i mange år, er i højsædet. Nu er det ikke mere kedeligt at ride på bane, hverken  for mig eller hestene.

Fungerede som sportsdommer i Dansk Islandshesteforening fra 2000 - 2011.

 

FrederiksborghoppebedstemorParspringning1

Med min bedstemor Charlotte Monrad, som sørgede for jeg kunne låne frederiksborghoppen Musse, når jeg holdt ferie i Ulstrup Skov. Bedstemor som barn på Islandsk hest. Har ikke min hesteinteresse fra fremmede. Til parspringning i Bernstorffsparken.